Grattis!!

Hallojsan! Malin här.
Idag har jag firat min kusin hemma hos farmor, för dom har kommit hit för att hälsa på över lovet. Det var roligt, jag träffade lite andra släktingar också, trevligt trevligt!
Jag vet inte vad jag ska göra imorgon...kanske va med någon, eller bara vara hemma och slappa.
Jag har lust att fota, men jag vet inte vad...Någon som har ett förslag!? Man kanske ska börja med att ladda kameran som nästan är urladdad...det lät som en bra idé! Nu måste jag gå och ladda den så det går att fota lite imorgon!


En gammal bild!
Ha det toppen!/Malin.


Tufft...

Hallojsan, Malin här!
Jag har börjat sagt tufft åt allt...det kanske förklarar min random rubrik...
Idag börjaden dagen med att jag åkte till Hofors och kollade på innebandy match när brorsan spelade. Dom vann med 7-4, duktiga pöjjkar! Efter det åkte jag till dansen. Idag började vi med en jive, det var faktiskt mycket roligare än jag trodde att det skulle vara! När jag kom hem satt jag mig vid datorn, sen kollade jag på solsidan, timeout, och nu sitter jag här och har trökat en stund.
Imorgon ska jag fira min kusin som fyller 10 år! Roligt Roligt.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra på lovet, men på onsdag ska jag i alla fall va med Hanna! :D
Nu ska jag fortsätta tröka vid datorn!
Hejdå!/ Maliin


Kom från....

Tja Hanna här!

Känner att jag inte har bloggat på den här bloggen på några dagar. Hehe. Men iaf, Nyss så kom jag hem från malin. Vi kollade på de otroligt tuffa bert! Haha, blev lite skratt då. Har vart med henne typ hela dan. Först så möttes vi, gick till willys & handlade lite godis. Sen stack vi hem till malin för hon skulle äta mat, efter de hem till mig för att jag skulle äta. Grabbsen hade match idag oxå. Den kollade vi på så klart. Dom van faktist till slut med 10-9 , var riktigt spännande dom sista minutrarna. Efter matchen gick vi hem till mig, va där en stund, busade lite med dante. Sen va vi hemma hos malin & hade de bra!



Puss, hej// Hanna! ;* 


Sportlov!

Heejj, Maliin här.
Nu är det äntligen lov! Såå härligt! Jag ska va med Hanna, men hon ska till tandläkaren först. Sen ska min familj äta med Linneas familj! Det var extremt längesen vi gjorde det sist...
Efter skolan idag hade jag, Emilia & Ebba jätteroligt! Dom skulle åka in till stan så jag väntade med dom vid busshållplatsen, vi skrattade HELA tiden! ^^

Det här blev ett väldigt kort inlägg, men jag kommer inte på något mer att skriva!
Puss & Kram! / Maliin.


Jazz idag.

Tjohejsan alla bloggläsare! Malin here! ;)
Idag hade jag matteprov! Jag tror att det gick ganska bra, men jag är inte säker...
På musiken ska jag sjunga och spela piano (vi har band). Men Lisa, som sjunger med mig, var sjuk så jag fick sjunga själv! Tur att jag spelade piano mer än jag sjöng!
Efter skolan slöade jag en stund, och sen tog jag bussen med Linnea in till dansen. Jag hade lite ont i knäna så jag ansträngde mig inte så jättemycket, för jag vill inte få mer ont. Det var en rolig lektion, alla jazzlektioner är roliga! :D Hanna väntade på oss (för hon dansar före oss), så hon åkte buss hem med mig och Linnea.
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå och lägga mig... Så får det bli!

Ha det bra! /Maliin.


Onsdag!

Halloj, Maliin här! ;)
Jag hade ingen fantasi så jag kom inte på någon annan rubrik... xD
Idag har det varit en skojjig dag i skolan, jag vet inte varför, för jag blev missnöjd med mitt läxförhör på spanskan. Men på dom andra lektionerna va det ganska roligt.
Efter skolan va jag med Hannie, och vi gick och kollade på innebandy träning! :) När jag kom hem fick jag plugga det sista innan matteprovet imorgon. Hoppas det går bra.
Imorgon ska jag dansa! Roligt värre.


En bild som jag knäppte i somras! :)
/ Maliin!


Plugga plugga...

Hejsan svejsan, Malin häär! ;)
Jag hann inte blogga något igår. Då va med Hanna. Det var jättekul! Vi va på träning som vanligt. ;) När jag kom hem pluggade jag lite till matteprovet...Inte så kul.
Idag var jag såklart i skolan. Det hände inget speciellt men det var ändå ganska kul.
Jag gjorde nyss klart ett NO-arbete som ska vara klart imorgon. Så nu har jag typ bara en läxa kvar, och sen plugga till två prov -.-'


Nu måste jag fortsätta plugga, hejdå! / Maliin.


Äntligen va med Hannie!

Heejj, Malin här. ;)
Whoops, jag har inte bloggat på några dagar nu... Jag får berätta om helgen nu istället! :)
I Fredags åkte jag till stan med Lisa. Jag köpte en ring och present till Maria. Sen sov jag hos Lisa.
I Lördags va jag med Lisa, vi kollade på Frozen. Den är hemsk! Men väldigt bra. Sen på kvällen åkte vi på fest hos Maria. Skojjigt Skojjigt!
Idag ska jag va med Hanniiie! :D Äntligen! Det va mer än en vecka sen vi träffades senast. Jag saknar henne så mycket. :( Men jag får ju träffa henne idag! :D

Nu ska jag gå och göra i ordning mig!


Bilden är enormt suddig!
Har det bäst! / Maliin. :)


Willys!

Hej Hanna här! :)

Länken syns inte så ni får trycka där de är vitt!
Kom nyss hem från willys. köpte en hänt extra & en påse algrens bilar. Mums. :) Vet inte vad jag ska hitta på nu. Kanske rensa garderoben som mamma tjatar om att jag ska göra. Men vet inte om jag orkar, har likson inge ork.
Imorron ska jag iaf inte sitta hemma & ruttna då ska jag va med Maliiin! :D Äntligen får jag träffa henne. Saknar henne så, har inte träffat henne sen förra lördagen!!! Snaka om att jag saknar henne.



Ska nog ta & rensa garderoberna nu!

Puss//Hannie! ;)


Vad ska man hitta på en lördag som denna!?

Tjeena Hanna här!

Då va de lördag då, härligt! Gick nyss upp åt frukost. Mamma & brorsan är på hockey träning, eller ja brorsan tränar ju mamma bara skjutsade dit han. Skulle ju ha varit i sundsvall nu & tävlat men blev ju sjuk så de inte blev nå för mig. :( Får träna riktigt mycket till nästa tävling nu. Säger lycka till, till alla som är med! Hoppas ni tar många bilder så jag får se.
Har inga planer för dagen, men hittar förhoppningsvis på något!



Puss// Hannie ;*


Rolig dag!

Heejj! Malin här. :)
Jag skrev inget i bloggen igår, jag hann inte...
Idag hade vi friluftsdag! Jag åkte pulka i grusgropen med Lisa, Maria, Joel, Alex, Jesper & Tristan. Det va sjukt skojj! Nu har jag lite ont i svanskotan men det är värt det! :D
Sen ska jag dansa. Det kommer också bli kul. :)

Ha det bäst! / Maliin.


inte uppaterat...

Tja Hanna här! ;)

Jag har ju inte uppdaterat på den här bloggen någonting nu på senaste.. De är bara för att jag har varit sjuk. 39 graders feber. -.- Inte roligt, har inte orkat göra någonting. Bara legat & tittat på tv. Nu är jag iaf typ frisk igen. Har ingen feber längre. Har varit feber fri sen igår efter lunch, har fortfarande lite ont i halsen men så får de vara nu. Ska nog ta & äta lite mat nu!


Bild senn balen! :)

Puss//Hannie ;*


Pluggar...

Hejsan svejsan, Malin här. ;)
Idag kollade vi på någon jättetråkig film på SO:n. Det va något om grekland. Jag höll bokstavligt talat på att somna...

Nu sitter jag och pluggar matte. Vi har matteprov nästa vecka, och jag har inte så bra koll på vad som kommer med på provet...Grattis till mig!
Men nu måste jag fortsätta med pluggandet!

Puss & Kram! /Malin.


Glad alla hjärtans dag!

Tjena mors! Maliin här. :)
Idag är det alla hjärtans dag! Det var härligt i skolan idag. Vi kollade på två filmer, the tourist och love boogie. Sen pratade vi lite om Love boogie, det va skönt det! Man behövde liksom inte tänka så mycket (a' Vi slutade klockan två! :D

Hannie är sjuk! :'( Inte bra! Det kan inte va så kul att va sjuk på alla hjärtans dag... :(
Krya på dig älskade, saknade bästavän! :)

Hejdå!/ Maliin. :)


Träningsvärk!

Tjena alla bloggläsare, Malin här! :)
Jag har jättemycket träningsvärk sen balen i fredags! När jag går ser det jättekonstigt ut, haha.
Idag har jag kollat på innebandymatch. Grattis till vinsten, ni ägde! Såklart. ;)
Sen ska jag dansa och jag ingen aning om hur det ska gå, eftersom att mina ben gör så ont... XD Hoppas att det blir bättre efter uppvärmningen.



Hejdå! / Maliin.


Bal!

Hejsan, Malin här! :)
Igår var det bal. Roligt roligt! Jag åkte dit med Hanna, Lina & Linnea. Det började kl. 19 och slutade kl.01. Det var mer som ett disco än som en bal men det var ju roligt det med! :D Men jag fick JÄTTE ont i benen, för jag hoppade så mycket. Jag kan knappt gå idag. xD
Hanna sov hos mig men hon blev sjuk så hon åkte hem för en stund sen. :(

Idag ska jag kolla på innebandymatch. Sen ska jag nog bara ta det lungt.

Hejdå, ha det bra! / Maliin. ^^


Hanniie!

Tjeena bloggen Hanna här! :)

Kom inte på nån särskilt bra rubrik så de fick bli den där.
Idag i skolan har de inte hänt nå mycket. Jag gjorde mitt no prov, skulle ha fått gjort de efter skolan men skulle redan plugga jätte mycket, så vi sa till lasse att jag skulle iväg att dansa. Hihi busigt va?? så jag gjorde mitt prov sen fick jag ta rast. :) Va inte så roligt för satt bara utanför no :n själv & hade jätte tråkigt.
sen tillslut kom dom andra, efter de var de bara profil kvar. Fortsatte att bestämma saker till filmen.

Förresten tycker jag att ni ska cheka in min blogg oxå! Håller på med sån här 13 dagar frammåt. :)


Haha bild sen i lördags när jag va på fest! :D

Glöm inte at kommentera!

Puss&kram/Hannie ;*


Rolig dag!

Tjena, Malin här! :)
Idag var det roligt i skolan, jag vet inte varför. xD
Efter skolan va jag med Lisa, Ebba & Maria. Det va skojjigt det! :D Vi gjorde lite läxor sen gjorde vi en dans, roligt roligt!
Hela dagen har varit kul! ;D

Nu håller jag på att kolla på tv.
Hejdå!/ Maliin. ^^


Daaans!

Halloj, Malin här. :)
Idag dansade jag. Det va skojjigt det! :D Efter dansen kollade jag när Hanna dansade. Sen tog vi bussen hem med Lina. På bussen träffade vi Alice och vi skrattade nog hela vägen hem! Förutom när Lina ringde till hennes mamma och hon sa att det brann hos deras granne, det va inge roligt! :(

Imorgon blir det skola och sen va med Hanna.

Nu kollar jag på timeout.
Hejdå! /Maliin. :)


Rubriken jag aldrig kom på...

Hejj, Maliin här. :)
Nu va det längesen jag blogga. Inte så bra...
Igår blev det äntligen Fredag! :D

Headern som Hanna gjorde va super fin! Vad duktig du är, jag tror att du får försöka lära mig det där! Jag säger bara lycka till med det... xD

Idag ska jag bara tröka, om jag inte hittar på något. Men jag tror inte att jag kommer lyckas med det... x'D

Jag kommer inte på något mer att skriva, så...
Hejjdå, hare gött! / Malin.


Headern!

Tjeena Hannie här!

Har gjort lite nytt på headern, så stolt. Tycker den blev fin. Vet inte va Maliin tycker, men tror hon ska gilla den!
Nu ska jag gå & äta lite pizza! (y)



Ha de nice //Hannie :D


Duktiga Hanna!

Tjaa Hannie här! ;)

jag är verkligen duktig, för jag har gjort en header på min andra blogg (http://hanniie.webblogg.se/) som jag verkligen är nöjd med! :D Riktigt roligt. Vart hemma idag oxå. Kännde mig inte så bra i morse. Känner mig inte helt pigg nu heller men mår mycke bättre än igår. Så de blir skola imorron för mig. Nu ska ja ta & äta lite mat.



(Tog idén av http://saralarssonnn.blogg.se/ )


Ha de gött// Hannie :)


Still sick! -.-

Heej bloggen Hanna här! :)

Fortfarande sjuk som sagt! Blir nog hemma imorron oxå! :( Hoppas på att kunna gå på fredag, men de kan jag nog. Har inte hänt så mycket idag, bara trökat framför datan & tv.  Kommer inte på nå mer att skriva.
Kika in på min andra blogg oxå. (http://hanniie.webblogg.se/) Hade tänkt att kanske färga håret?!!
Glöm inte att kommentera de blir så mycket roligare att blogga då!



Ha de bra alla läsare! // Hannie! ;*


Trökar...

Heejj! Malin här. :)
I skolan stog jag i köket, till halv ett som vanligt. Vi slutade 13.50 idag för att läraren va sjuk, riktigt skönt att sluta tidigare faktiskt! :D
När jag kom hem gjorde jag lite matteläxa, men fattade inget efter en stund så jag slutade. ^^

Nu sitter jag vid datorn och kollade nyss folks spellistor på spotify, roligt liv jag har. XD
Nu ska jag fortsätta med spotify!
Puss & Kram! / Maliin. ^^


Sjuk!!! :(

Hello Hanna häär!

Idag gick jag hem från skolan nån gång vid tolv för jag hade så ont i huvudet! Blir nog hemma imorron oxå. :(
Har inte gjort så mycket idag eftersom jag har vatit hemma halva dan. När jag va i skolan så hände de inte så mycket. Har vart på utveklings samtal oxå, de gick väl bra tror jag.
Ska strax gå och sova så jag blir frisk fortare!



Puss // Hannie <3 :)


Hockey!

Tjoo! Maliin här. :)
Idag stog jag i köket med Lisa igen. Det var stressigare idag, men det va ändå roligt. ;D
Vi fick tillbaka matteproven idag och jag blev i chocktillstånd när det stog MVG på det! :D Jag känner mig lite stolt, 39/40 rätt! :D
När jag kom hem satt jag mig lite vid datorn och sen duschade jag. :)
Snart ska jag åka och kolla på hockey, brynäs-modo med typ halva skolan, roligt roligt! :D



Ha det så bra!/ Maliin. :)


RSS 2.0