Vilken blick jag fick idag...

Hejjsan, Malin här!
Om blickar kunde döda, så skulle jag nog vara stendöd nu!
Men i alla fall... Idag på musiken så hade vi uppträdande...eller vad man ska kalla det. Det gick väl ganska bra, men det kunde ha gått mycket bättre!
Sen ska jag dra iväg med Linnea och dansa!
Nu ska jag äta, Hejdå! / Maliin.


Värför måste de vara du & inte jag?

Tjaaa Hanna här! :D

Känndes som de va länge sen jag skrev på den här bloggen nu! Måste ta & skärpa till mig lite... Hehe fast har inte så bra uppdatering på min egna blogg heller. :P Men iaf, så har jag varit med malin hela veckan. Hon följde som sagt med mig till stan igår. Jag köpte en ny mascara, ett par dans skor & en present till alexandra som faktist fyller år idag!!! :D Grattis, grattis till henne!
Idag har de väl varit en vanlig skoldag, eller vi hade matte prov. Kändes faktist riktigt bra. Men han inte klart, ska fortsätta imorron.

Nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag sova!



Puss! ♥


Rubrik!

Hellu, Malin här!
Idag i skolan...hände inget...eller något hände, men inget speciellt.
Efter skolan däremot gjorde jag lite läxa och sen följde jag med Hannie till stan. Roligt, som vanligt. Hehe.
Nu kom jag på en sak... Jag undrar om det finns något inlägg som jag har skrivit där det inte står Hanna eller Hannie... Jag tror faktiskt inte det. xD Det är lite konstigt att vi inte tröttnar på varandra, aa fast ne, men kan inte tröttna på Hanna.
Aja, nu har jag precis gjort klart min 3:e läslogg, och nu ska jag... inte göra något speciellt.
Såå, grattis till dig som orkade läsa! xD
Byebye! / Maliin.


You Are My Light In The Darkness

Hejjsan alla bloggläsare, Malin här!
Igår va jag i Västerås och kollade på danstävling. Jag åkte dit med Hanna, hon och alla andra var jätteduktiga! Jag hade en jätterolig dag! När jag kom hem var jag trött, eftersom jag hade gått upp halv sex.
Men idag är jag pigg! Idag är det jag som ska dansa. Jag vet inte om det kommer bli kul, men jag hoppas på det.

Ha det bra! / Maliin.


Skön dag, jao!

Halloj, en glad Malin här!
Jag tyckte att gårdagen va chill, men den här dagen va såå mycket mer chill! Vi fick sluta tjugo över tolv! Två lektioner blev inställda! Vi hade bara två lektioner, mycket härligt.
Nu ska jag vänta på att min far ska komma hem så vi kan åka till banken och hämta något id-kort eller nått? Sen blir det att va med Hannie.
Jag längtar mycket till imorgon, då jag ska följa med till västerås och kolla på Hannas danstävling!

See ya!/ Maliin.


I survived!

Hejjsan, Malin här!
Jag överlevde gårdagen! Min redovisning gick bättre än jag trodde att den skulle gå, men det skulle ha kunnat gått bättre!
Idag var det en ganska chill dag i skolan. Vi kollade på film, This Is England. Vi har inte kollat klart på den, så det kommer vi göra på Måndag.
Senare ska jag dra och dansa med Linnea. Jag har verkligen tröttnat på dansen... Det är inte bra!
Nu väntar jag på att maten ska bli klar så jag kan äta innan dansen. :)


Bild på mig och Linnea från nyår!
xoxo! / Maliin.


för mig är du perfekt

Hallå hanna häär!

Idag har de vart en helt vanlig skol dag, kan skriva med om den sen när jag kommer hem för nu sticker jag till bussen sen åker jag på dans. Åker med tjejernn hem så kommer kanske vif halv nio!

Hörs nån gång då! ♥


That sould be me

Hallå alla blogg läsare Hanna här!

De va länge sen va?! Jag har bara verkligen inte haft tid!! Men nu måste jag skärpa till mig! Ska försöka uppdatera varge dag. Har iaf inte hänt så mycket, tror jag. Hehe jag kommer inte ihåg. ;)
Men iaf dagens planer är att va med malin som vanligt, träna i c-hallen klockan fem och sen blir de att kolla lite innebandy träning med malin. Roligt, roligt.
Som malin skrev i förra inlägget så kom linnes och hon och kollade på min, emelies, mathildas, lindas och samanthas film. De va otroligt bra, haha ganska fail men himmla rolig! :D


Så vaker bild!

Nu ska jag dra ut och möta malin! :)

Puss & hej då! ♥


Imorgon=panik...

Cha alla bloggläsare, Maliin här!
Min dag idag har varit kul. Efter skolan va jag först med Linnea, vi gjorde läxor. När vi va klar med det gick vi till rotskär och kollade på 7 CD:s film, skojjig skojjig! ^^ Sen gick vi till Hanna och sen efter lite ätande middagar hamnade vi hos mig. Vi tog så otroligt fina kort. xD

Jag har börjat fundera på om jag kommer överleva morgondagen... Vi ska ha svenska redovisning, och jag kommer inte ihåg allt! Gaah, panik! Jag måste kolla igenom det en sista gång och hoppas på att jag överlever redovisningen.

Puss & kram./Maliin!


Stan idag!

Hejsan svejsan, Malin här!
Idag åkte jag till stan med Hanna halv ett. Jag köpte smink och haremsbyxor. Sen gick vi till dansen. Det var inge kul idag... Jag vet inte varför men den här terminen har inte varit så rolig, inte mix-gruppen iaf.
Men dagen för övrigt har varit riktigt kul!
Efter skolan imorgon ska jag va med Hannie.
Nu ska jag träna lite på engelska redovisningen som är imorgon!
Ha det bäst! / Maliin.


Neejj, inte snö!!

Tjo alla bloggläsare!
Malin som skriver sina urtråkiga inlägg, är här! ;)
Idag är jag glad! För vi fick sluta tidigare för att våran sista lektion blev inställd, det är fredag, och jag ska va med Hanna! Kan det bli bättre!? :D Jo, det kunde ha varit bättre...om den här ovälkomna snön inte skulle komma! D: Jag fick ju lite smått panik i skolan när jag kollade ut och SÅG ATT DET SNÖADE!! D: Det är ingen som vill ha mer snö, så varför måste den komma!? :(
Aja, nu ska jag fortsätta vänta på att Hanna ska bli klar! ^^


Ciao! /Maliin.


Kort inlägg!

Hellu alla bloggläsare, Malin här!
Idag har jag varit i skolan, och sen åkte jag hem och gjorde matteläxa. Jag satt typ hälften vid datorn medans jag gjorde läxan så det tog lite lång tid... xD
Imorgon skulle jag ha dansat men min lärare är sjuk, så det blir inget! :( Hum,kanske ska ta och fråga om Hannie vill hitta på något. ;)
Nu ska jag äta, Ciao! /Maliin.


Läxor...

Tjabba Tjena Hallå! Malin här.
Idag har det varit roligt, för Hanna var ju med mig i skolan! :D Efter skolan skulle Hanna klippa sig, så vi cyklade dit. Sen hade jag lite läxor att göra, så jag fick göra dom medans Hanna satt bredvid, och hade...kul, eller kanske inte så kul. ;) Sen skulle hon hem men först handla, så jag följde med henne. Sen åkte jag hem för att göra mer läxor... -.-'' Inte kul!
Imorgon ska jag göra mer läxor...tar dom aldrig slut!?
Nu ska jag gå och försöka va social med familjen.


Hejjdå!/Maliin.


Stackars människor...

Hejj, Malin här!
Idag var det en helt vanlig rolig dag i skolan. Efter skolan gjorde jag lite läxor, fick ett ryck för att min dator retades med mig...eller nått... xD Sen gick jag hem till Hanna. Vi kollade som tippat på träningen, men den var ganska trög.
Imorgon ska älskade Hanna hälsa på i min klass! Roligt värre! :D

För en stund sen satt jag och halv lyssnade/kollade på tv:n när dom pratade om Japan. Det är hemskt. Först en jordbävning, sen en tsunami, härdsmälta, och sen har en vulkan blivit aktiv! Hur ska det här sluta!? Jag säger bara: Katastrof!

Ha det bra och åk inte till Japan! ;) / Maliin.


Söndag...

Tjena, Malin här!
Jag och rubriker...jag säger bara ojojoj... 
Idag gick jag upp halv åtta, för jag skulle åka till Falun och kolla på innebandy. Dom vann med 15-5! Grattis grattis!! Sen åkte jag till dansen och dansade, vi dansade jive nästan hela lektionen. Efter det åkte jag hem, och satt mig vid datorn! ^^
Igår va jag med Hanna & Linnea. Det var roligt, men jag var otroligt trött!
Imorgon blir det skola, plugga, och va med Hannie, vi kommer antagligen kolla på träning! (a) ;D Vilka liv vi har...



Ha det gott! /Maliin.


Helg!!

Hallojjj, Malin här!
Idag är det fredag, äntligen helg! :D Veckan slutade bra, för jag fick mvg på matteprovet! :)
Men jag kan inte va med Hanna idag, så veckan slutade inte jättebra... :/ Jag ska till mormor och fira henne, för hon fyllde år igår.
Imorgon ska jag va med Hanna, det kommer bli skojjigt det! :D


Men nu ska jag snart gå till mormor. See ya! /Maliin.


Yes...rubriken...

Tjoo, Malin här!
Idag va det en rolig dag i skolan! Jag vet inte varför men skolan är skojjig nu för tiden... ;)
Nu borde jag göra min läslogg, innan jag ska åka till dansen, men det går inte så bra eftersom jag har glömt boken i skolan...Fråga mig inte hur jag lyckas, för det har jag ingen aning om! Jag tycker att man borde kunna fixa ett minneskort till hjärnan, skulle vara såå mycket lättare att komma ihåg allt då. Så läsloggen får vänta!
Jag drar till dansen 17.30!
Nu vet jag inte vad jag ska skriva...
Hejjdåå, see ya! ;) // Maliin.
Ps. Rubrik...jag tycker inte om såna!


Vrf måste det va så svårt att komma på rubriker!?

Hejj, Malin här!
Det var jättekul i Måndags, när jag hälsade på i Hannas klass!
Igår va jag oxå med Hannie, efter lite pluggande!
Idag ska jag också va med henne! Vi är ju såå sällan...HOST! ;D
Vi ska på träning, eller...kolla på träning rättare sagt. ^^
Jag kanske borde plugga lite till provet imorgon, men det känns som att jag kan allt redan... ;) Det får bli lite plugg, sen möta Hannie!
Chao! / Malin.


Ny header

Tjeena Hanna här!

Har precis fixat lite nytt på bloggen! Vart bild två. Hoppas ni ska gilla den. Idag i skolan va de väl okej, tror jag. Jag & linda flummade lite. Haha. N sitter jag här & pluggar so, tills provet på freag. Men är strax klar så då sticker jag & möter malin! :D



Puss! //Hanna ;*


?

VILKEN BILD SKA VI HA SOM HEADER????!!!!!






LÄMNA EN KOMMENTAR OM VAD DU TYCKER! :D


Bio!

Halloj, Malin här! ;D
Idag har jag vart med Hanna, halva dagen. Vi kollade på bio, Gyllene Knorren, som Hannie redan har skrivit! ^^ Hehe, det va inte så många i våran ålder där, bara Hanna och jag! >.< men tuffa som vi är så kollade vi på den, den va rolig. ;D Den mest tuffa i filmen är såklart grisen, men just nu kommer jag inte ihåg vad den heter... xD Bra minne där!
Nu måste jag gå och sova, för imorgon ska jag hälsa på i Hannas klass, för jag har studiedag. Skojjigt skojjigt! :D
Bye bye/ Maliin!


Do you love me?!

Tjaa Hanna här! :D

De va verkligen länge sen jag bloggade här. Sorry för de! Har vart med malin typ alla dagar, förutom i måndags & tisdags för då va jag & åkte slalom. :D Roligt de! Ni har ju istort sätt allt jag har gjort, haft mys med tjejorna & vart med malin. Igår va vi som sagt i stockholm & shoppade! Hittade två tröjor, två par skor, hår snoddar & solbrillor. Tror inte jag glömde något nu! De va verkligen en härlig dag. :D

Nyss åkte maliin hem, har varit med henne idag oxå. Eller iaf halva dagen. Vi va på bio oxå. Haha gyllene knorren- filmen så tufft de asså. Hehe, den va iaf rolig. Imorron så ska hon va i min ''galna'' klass bara för hon har studiedag.


En snygg bild jag & malin har knäppt!




Så här snygg va jag när jag åkte slalom!


Hehe, ''lekte'' lite med kameran!


Sen tjej kvällen!



Älskar er tjejer! ;*

Puss! //hannie!



Hemma!

Hejsaaan alla bloggläsare, Malin här!
Nu har jag kommit hem från Stockholm, eller jag kom hem för typ en och en halv timme sen. ;)
Det har varit en riktigt rolig dag!! :D Vi köpte en del saker: skor, kläder, en väska, solglasögon, och lite mer tror jag. ^^
Nu kommer jag inte på något mer att skriva! XD
Hejjdå!/ Malin.


Stockholm!

Hejsan, Malin här! ;)
Nu sitter jag och väntar på att vi ska åka till Stockholm! Vi ska åka alldeles strax! :D
Tåget går 8.42, jag är lite förvånad att jag kommer ihåg tiden... xD Men nu måste jag gå och klä på mig!

Ha det bäst! / Malin.


Dåligt uppdaterat...

Hejj, Malin här! ;)
Nu har jag inte uppdaterat på länge...ingen!! Det blir bara sämre och sämre...
Jag kan sammanfatta dagarna då jag inte skrivit något:
Tisdag: Då var jag med Linnea! Jag sov över hos henne, det var skojjigt det!
Onsdag: Då var jag med Linnea, för jag hade ju sovit hos henne. Sen sov jag över hos Hanna, med Lina, Linnea & såklart Hanna! ;D Det var riktigt skojjigt! Vi fotade, gjorde en grym film, helt klart bäst! :D
Torsdag: Då vaknade jag såklart hos Hanna! Vi kollade på filmen som vi gjorde på kvällen på onsdagen, vi skrattade en hel del, och vi skrattade även när vi spelade in också! Det måste göras om. ;D Sen gick jag och Hanna och pimplade med några i familjen+några släktingar! Jag fick den ända fisken! Sen hade vi lite snöbollskrig! Det gick kanske inte så bra...
Fredag(idag) : Har jag varit med Hanna! :D Vi knäppte lite kort, gjorde milkshake (stavning), flummade, satt vid datorn, m.m. :)
Imorgon blir det STOCKHOLM!! :D Jag ska åka med Hanna, mamma & pappa!
Den här veckan har vart såååå rolig!! :D
Här kommer lite bilder:


Ett foto när jag va med Linnea!



När jag och Hannie pimplade!

Nu måste jag gå och sova så jag orkar upp imorgon när vi ska till stockholm! Byebye! /Malin.


RSS 2.0