Vi tar en paus!

Tjenixen! Nu har jag skaffat en egen blogg, så nu kommer jag och Hanna inte skriva något mer här. Men vi har kvar den om vi någon gång skulle vilja skriva på den. Men titta gärna in i Hannas eller min blogg!
Ha det bäst!! / Malin.

Is it the look in your eyes? Or is it this dancing shoes?

Tjenixen! Idag har jag vart med Hanna, Lina & Linnea i stan. Jag hittade på en cardigan och en kalender till skolan. När vi var klara i stan åkte jag och Hanna hem till mig.
Imorgon ska jag dansa och ha konfa träff för första gången. Jag ska prova på det och sen får jag se om det är något för mig.
Vi ses! / Malin

Filmkväll.

Tjena! Dagen har varit trevlig.
Just nu sitter jag & Hanna och kollar på jönssonligan och svarta diamanten. Jag vet inte hur många gånger vi har sett den, men den är fortfarande lika rolig.
Nu ska jag fortsätta kolla.
Hörs!

It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep.

Hallojsan, hur är det med er? Idag var min första skoldag, som sagt. Det var jätteroligt. Efter skolan va jag med Hanna. Vi tar igen veckan då jag var i grekland, men det märks säkert ingen skillnad.. ;)
Jag längtar till imorgon! Jag vet, det är lite konstigt men jag har saknat skolan (insåg jag idag). Imorgon börjar vi ha vanligt schema men vi ska även fotograferas. Kul, men ändå inte...
Nu ska jag hoppa i sängs så jag orkar gå upp imorgon.
Jag har inga bilder att lägga upp tyvärr! Men grekland bilderna kommer väl så småning om.
Hejj svejjs! / Malin.

Hemma nu!

Tjenixen!
Jag har inte kunnat skriva något i en vecka, för jag har varit i grekland! Jag kom hem igår men jag orkade inte skriva något då. ^^
Men jag fixade några tidsinställda inlägg, så att det inte skulle vara helt dött här. ;)
Min vecka var jätterolig och skön. Det kommer nog bilder när jag har orkat lägga över dom på datorn.
Idag blir det min första skoldag! Vi ska ha teambilding så jag börjar halv tio. Väldigt skönt.
Vi hörs!
/ Malin.

RSS 2.0